Més de 200 infants en risc d’exclusió han participat tot l’agost al casal de Fundisoc

14/09/2015 – Es tracta d'un casal organitzat per la Fundació per a la Integració Social (Fundisoc) amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Fa uns dies van finalitzar els casals d’estiu organitzats per la Fundació per a la Integració Social (Fundisoc) amb la col·laboració de l’Ajuntament, en els que han participat, des de principis d’agost, 238 infants en situació de risc, d’entre 4 i 14 anys, tant de Sant Adrià com d’altres municipis del Barcelonès Nord.

 

A la Zona Esportiva de la Mina i al Complex Esportiu Ricart, els nens i nenes han pogut participar en un ampli ventall d’activitats lúdiques i educatives, com ara l’espai de contes, dansa, jocs esportius, esports, etc., i gaudir de sortides tant culturals com de coneixement de l’entorn (al parc fluvial del Besòs i a la platja). Les activitats s’han desenvolupat de dilluns a divendres de 9 a 16 h i també s’ha ofert un servei de guarderia per a les famílies que el necessitaven, de 8 a 9 h.

 

Els casals han estat finançats per l’empresa Probitas i han comptat amb el suport de les empreses Pronokal, Endermar i Cacaolat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure