Màxima autoritat (36-26)

03/05/2016 – El Sant Martí Adrianenc supera l’Handbol Palautordera després de completar una segona meitat brillant en defensa i atac.

Pedro Pérez i els seus jugadors necessitaven un partit d’aquestes característiques. Necessitaven tornar a sentir-se superiors al rival. En la visita de l’Handbol Palautordera a la Verneda, el Sant Martí Adrianenc en tindria prou amb una segona part impecable per tal d’endur-se la victòria.

El conjunt lila aniria per darrere en el marcador fins que un parcial de 3 a 0 completat per Miquel Torres, Álex Llorens i Eric Tuset li donaria la iniciativa (15-13).

La primera meitat del matx acabaria amb el partit realment igualat (15-14), però en la represa el Palautordera es quedaria bloquejat en els 17 gols. Això permetria que el Sant Martí augmentés la seva renda (23-17) i arribés a assolir una màxima diferència d’onze dianes (35-24).

Miquel Torres (7) i Álex Guerrero (6) serien els jugadors més inspirats a les files adrianenques. Aquest triomf fa que el conjunt de Pedro Pérez sumi 44 punts i es mantingui quart. Dissabte (19h), a la pista de la UE Sarrià, el Sant Martí Adrianenc jugarà l’últim partit de la temporada a la lliga.