Massa contratemps en un sol partit (3-2)

17/11/2015 – La UD Catalana encaixa la primera derrota de la temporada al camp del filial del Sants, després de nou jornades sense perdre.

El primer daltabaix ha trigat, però ha acabat arribant. La UD Catalana no podria allargar la seva ratxa d’imbatibilitat al camp de l’Energia, caient contra un Sants ‘B’ que sabria aprofitar la inferioritat numèrica dels groc-i-negres.

Des de l’inici del partit, el tercer classificat del grup XI de Tercera Catalana hauria de remar amb el vent en contra. Un penal comès per Aleix Pelicano en la primera jugada ofensiva del Sants permetria que el conjunt d’Enric Jané se situés per davant (2’).

Albert Garcia marcaria el 1 a 0 des dels onze metres, confirmant el primer dels molts problemes que hauria de viure la Catalana al camp de l’Energia. Poc després de rebre el primer, la vermella directa vista per Paco Andrades (10’) deixaria l’equip de Luis Gallego amb deu homes, amb encara 80 minuts per jugar-se.

Tot i aguantar fins a la segona meitat, el Sants podria ampliar diferències a mitja hora per la conclusió, gràcies a una segona diana convertida per Xavi Pérez (62’). Tirant de caràcter, la Catalana seria capaç de reaccionar al 86’, situant-se a tocar de la igualada amb el 2 a 1 de Romero (86’).

Abans d’arribar al temps afegit, l’home gol dels adrianencs, Serafín Garcia, marcaria per setena vegada aquesta temporada, empatant el partit després que l’equip de Gallego hagués anat a remolc des de l’inici.

Finalment, però, un nou penal favorable al Sants i l’expulsió de Flores (93’) precipitarien la derrota groc-i-negra. Des dels onze metres, Albert Garcia exerciria el rol de botxí per deixar la Catalana sense un empat molt lluitat.

La primera desfeta de la temporada fa que l’equip de Luis Gallego baixi fins a la tercera posició (21 punts), quedant-se a quatre del líder i amb un partit menys.

Visita difícil superada amb nota (1-1)

Per altra banda, al grup XVI de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic mantindria la primera plaça del campionat després d’empatar a casa contra el filial de la Montanyesa.

Els liles podrien obrir la llauna amb un gol matiner d’Alan Ros (13’), però el bloc de Nou Barris empataria abans del descans mitjançant el seu davanter referència: Álex González (40’).

El repartiment de punts deixa el Besòs Atlètic en primera posició (22), gaudint d’un petit marge amb el Racing Vallbona (21) i la Montanyesa ‘B’ (20). El conjunt adrianenc veu com la seva ratxa de set triomfs consecutius queda tallada.