L’oposició demana un ple extraordinari per debatre la prorrogació del pressupost de 2014

16/02/2015 – Els grups opositors consideren que ha mancat participació i informació cap a la ciutadania i que el govern ha informat de forma "incerta i confusa" sobre les conseqüències de no aprovar la nova proposta.

El passat 6 de febrer, el Ple de l’Ajuntament de Sant Adrià, amb els vots contraris de l'oposició -PP, CiU, PxC, i els 5 regidors no adscrits-, va rebutjar la proposta de pressupost per al 2015 presentada per l'equip de govern –PSC / ICV-EUiA-. La no aprovació va significar la pròrroga dels comptes de 2014 i l’executiu va manifestar que això impedirà actuacions com l'abonament als funcionaris del 25% de la paga extra del 2012, la creació de noves places de policia, l'increment de les beques de continuïtat educativa o nous plans d'ocupació, entre altres.

 

A la sessió de debat dels pressupostos els grups opositors ja van mostrar la seva disconformitat pel que fa a la culpabilització que el govern va fer cap a l’oposició per no poder tirar endavant aquestes mesures, i, dies més tard, han sol·licitat la convocatòria d’un ple extraordinari sobre la prorrogació dels comptes aquest 19 de febrer. Els edils consideren que hi ha hagut “una manca de participació i informació” als ciutadans i que les informacions de l’executiu de Callau sobre les conseqüències de prorrogar el pressupost són “inadequades, incertes i confuses”.

 

L’alcalde té un termini de 15 dies hàbils per convocat el ple sol·licitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure