L’imbatut Masnou castiga al Juvenil del Santgra (1-0)

27/11/2013 – El Sant Gabriel, que es va quedar amb deu jugadors a la segona part, va sortir sense puntuar del Municipal d’Esports Masnou després i està només a dos punts del cuer a Juvenil Preferent.

Les estadístiques i la classificació feien preveure la dificultat que tindria pel Sant Gabriel puntuar contra el Masnou. Els masnovins, segons i encara sense conèixer la derrota, són una de les revelacions de la temporada i s’estan jugant les primeres places de la taula amb clàssics com el Sants i l’Europa.

El Sant Gabriel va començar molt bé el partit i va privar als locals de generar perill en atac. La igualtat, però, es va trencar abans del descans, quan Sosa va fer pujar el primer gol al marcador connectant una precisa rematada de cap (44’). Pocs minuts abans, el Masnou ja avia avisat en un parell d’arribades.

A la represa, els adrianencs van fer un pas endavant, però la defensa del conjunt dirigit per Miki Taboada va estar solvent. En dues accions infantils, Xavi Rebull va veure dues targetes grogues en tan sols cinc minuts i va deixar al Sant Gabriel amb deu jugadors (70’).

A la contra, el Masnou va poder ampliar la renda, però finalment el resultat no es va moure més. Amb aquesta derrota, el Juvenil del Santgra és dotzè amb nou punts, a dos del cuer, el Tecnofutbol. Dissabte (15:30h), els adrianencs rebran la visita del Sant Andreu, quart classificat.