L’Europa enfonsa una mica més al Juvenil del Sant Gabriel (3-0)

05/11/2013 – El líder de la lliga supera per un marcador ample als de Sant Adrià, els quals van aguantar amb un resultat ajustat fins al descans (1-0).

La trajectòria a la lliga del Sant Gabriel comença a ser preocupant, ja que les jornades passen i l’equip no guanya. Dissabte passat, el Juvenil visitava el Nou Sardenya amb l’objectiu de competir contra el principal candidat a pugnar per l’ascens a Nacional: l’Europa.

Els escapulats es van desfer, no sense problemes, del Sant Gabriel, ja que al descans només havien pogut perforar en una ocasió la porteria visitant. Els visitants van saber aguantar l’embestida dels graciencs i es van saber adaptar força bé a les dimensions del Sardenya.

Tot i així, l’expulsió d’Aitor a la represa va dificultar molt les coses al Sant Gabriel, que va veure com Pol i Àlex sentenciaven el matx a favor dels locals. Des de la jornada dos contra el Vila Olímpica (1-0) que el Juvenil no guanya i ara mateix és tretzè amb cinc punts. Dissabte davant l’Horta (15:45h) toca reaccionar.