L’escola Pompeu Fabra tindrà el curs que ve un nou grup de P3

21/2/2013. És l'única novetat en l'oferta de matrícules de les escoles de Sant Adrìà per a la preinscripció escolar per al curs que ve

El proper dissabte, a partir de les 11h, l'Escola Túrbula de Sant Adrià dona el tret de sortida a les jornades de portes obertes a les escoles del municipi, de cara a la preinscripció per al curs que ve, que s'ha de fer entre l'11 i el 22 de març. En aquest sentit, la principal novetat respecte aquest curs serà l'increment en l'oferta d'un nou grup de P3 -que se suma a dos ja existents- en l'escola Pompeu Fabra. La creació d'aquest grup nou, que ofereix unes 25 places, respon segons el regidor d'Educació, Gregorio Belmonte (ICV-EUiA), a satisfer un pic de demanda per una major natalitat en aquesta part del municipi, un fet que contrasta amb la tendència general de Catalunya, on la demografia dels darrers anys indica tot el contrari. A banda d'aquest grup nou, que serà només per a aquest proper curs i que en cap cas suposa l'ampliació a una tercera línia de l'oferta d'aquesta cèntrica escola adrianenca, l'oferta de places es idèntica a la d'altres anys. En total, la ciutat ofereix, comptant aquest grup, 375 places de P3:250 al marge esquerre i 125 al marge dret.

D'altra banda, i com sempre que s'apropa el període de preinscripció i matrícula per a un nou curs, l'Ajuntament, en col.laboració amb el Departament d'Ensenyament, farà la setmana que ve reunions informatives sobre el procés de preinscripció als diferents barris del municipi. La primera reunió, pels veïns de Sant Adrià Nord, serà dimarts 26 (19h) a l'Edifici Polidor. Dimecres, al Casal de Cultura (19h), serà el torn del barri de Sant Joan Baptista, mentre que dijous (19h), l'escola Cascavell acollirà la reunió per a les famílies dels barris del Besòs, la Verneda, la Catalana i La Mina.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure