Les obres del nou CAP de La Mina podrien acabar abans de la tardor

30/03/2016 – Les previsions del Departament de Salut apunten que el nou equipament podria funcionar a finals d'any.

A principis de mes, el nou conseller de Salut, Antoni Comin, va visitar La Mina i les obres del nou ambulatori amb les autoritats municipals per veure la progressió dels treballs, que avancen segons les previsions des que van començar, ara fa poc més d’un any. Segons la conselleria, la construcció es troba “en fase d’acabats i es treballa amb la previsió de finalitzar l’obra entre els mesos de juliol i setembre” d’enguany. No obstant, el nou CAP només es podrà posar en marxa amb la disponibilitat pressupostària suficient per al seu equipament. En aquest sentit, l’edifici podria començar a oferir servei a finals d’any o principis de 2017.

 

El nou ambulatori de La Mina tindrà una superfície construïda de 5.200 metres quadrats, el doble que l’actual, que en té 2.900. El projecte, amb un cost de 7,6 milions d’euros, es va posar sobre la taula per primer cop el 2006, després de descartar la possibilitat d’encabir el nou programa funcional dins de l’actual ambulatori, encara que fos remodelat i ampliat. Al 2010, el plantejament va ser modificat i l’obra va ser adjudicada el 2013, tot i que les dificultats degut a diversos trasllats d’instal·lacions de gas i electricitat van endarrerir l’execució real de la construcció fins a finals de gener de 2015.

 

El destí de l’actual edifici és encara incert. Les associacions del barri han demanat reiteradament que les instal·lacions serveixin per a acollir el teixit social del barri, i des del Departament de Salut asseguren que aquesta és la previsió inicial.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure