Les júniors són d’or (63-82)

05/01/2017 – El Snatt’s Femení Sant Adrià es proclama campió del torneig WIT Nacex, derrotant en la final el totpoderós combinat d’Israel Basket Association.

Afrontaven el partit definitiu amb un clar desavantatge físic, però el talent i sentiment d’equip poden amb tot. El Snatt’s Femení Sant Adrià havia arribat a la final del torneig internacional U18 WIT Nacex escombrant tots els seus rivals, però amb la Israel Basket Association ja es comptava amb haver de suar més.

El bloc israelià, el més potent físicament del campionat, obligaria les adrianenques a treballar amb un punt d’exigència superior. Les de Dani José aplicarien l’aposta del seu tècnic: pressió alta per compensar els centímetres del rival.

Després d’un primer quart igualat (16-23), la primera gran acceleració del Femení causaria estralls en el marcador (29-44). Les liles obrien forat, trobant múltiples referències en atac i mantenint el seu avantatge en els dobles dígits (44-57). Tot i que Israel rebaixaria la barrera psicològica dels deu punts (57-66), en l’últim quart el Sant Adrià tornaria a escombrar (63-82).

“Hem fet un gran bàsquet en atac. Totes les jugadores han estat a un gran nivell. Estic molt content, però no ens podem relaxar i hem de treballar encara més per seguir millorant”, valorava Dani José després de la final.