L’Associació Juvenil Barnabitas celebra els seus 20 anys amb una tarda festiva

09/09/2015 – L’entitat adrianenca compleix 20 anys i ho celebra aquest dia 9 de setembre amb una festa oberta, participativa i molt emotiva sota el lema “El teu somriure és el nostre motor, rum rum".

L’Associació Juvenil Barnabitas viu aquest 2015 amb una il·lusió especial. L’entitat adrianenca compleix 20 anys i ho celebra aquest dia 9 de setembre amb una festa oberta, participativa i molt emotiva. Sota el lema “El teu somriure és el nostre motor, rum rum", l’AJ oferirà un espai lúdic, educatiu i memorial a la plaça de la Vila de 18 a 20 hores.

 

Barnabitas comptarà amb la participació dels amics de l’associació de motos Blood Rockers MC i de 24 Fit Box Sant Adrià, a més de la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Mc Donalds, La Fundació Pere Tarrés MCECC, La Caixa i l'Associació de Voluntaris de la Caixa del Barcelonès i Vallès Occidental. La jornada estarà acompanyada d’una exposició de motocicletes Harley Davidson, a càrrec de Blood Rockers; tallers i jocs de tota mena i per a tots els públics; una exposició de fotografies que farà un repàs als 20 anys d’història de l’entitat; degustació d’orange bowl per a tothom i un ball de zumba conjunt i participatiu que servirà per cloure la celebració.

 

D’activitats lúdiques els dissabtes a centre obert

 

L'Associació Juvenil Barnabitas va néixer el 1995 amb l'objectiu de desenvolupar un projecte d'educació en el lleure vinculat a la parròquia de Sant Joan Baptista i adreçat a infants i joves del barri. El projecte consistia, inicialment, en la realització d'activitats lúdiques les tardes de dissabte. L'any 2007, l'Ajuntament del municipi posa a disposició de l'entitat un nou local, disponible tots els dies de la setmana. Això va permetre ampliar l'oferta educativa de l'associació amb la posada en marxa, entre altres projectes, del Centre d'Atenció Diària, que programa activitats de reforç acadèmic i activitats lúdicoeducatives en horari postescolar.

El Centre d'Atenció Diària passa a ser reconegut per la Generalitat de Catalunya com a Centre Obert en març de 2012, enfocant el treball educatiu de forma integral amb les famílies i fonamentant la seva tasca transformadora en el treball amb xarxa amb els serveis socials primaris de la zona. El passat 2014, va oferir més de 500 places entre tots els projectes portats a terme i van participar un total de 140 infants, a més d’atendre una vuitantena de famílies, generalment veïnes del barri o del municipi. D'aquests infants, en la majoria d'edats compreses entre els 7 i els 16anys,  130 van participar de forma continuada durant l'any en el projecte de Centre Obert.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure