L’AMB engega la preparació de les platges metropolitanes per a la temporada de bany

10/03/2016 – Els treballs a les platges de Sant Adrià tindran lloc els propers 11 i 14 de març. 

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha engegat els treballs de preparació de les platges metropolitanes per a la temporada de bany 2016. El llaurat de sorra és l'operació que marca el tret de sortida i aquests dies l’han començat a realitzar els tractors que arrosseguen grans arades per remouere i voltegar la sorra fins a 50 cm de profunditat, per tal que s'airegi i que els raigs del sol hi penetrin per potenciar-ne al màxim la seva acció desinfectant.

Uns dies després del llaurat, els tractors realitzaran el garbellat  per regularitzar la sorra. A partir d'aquest moment i fins el mes de novembre, es continuaran passant diàriament les màquines garbelladores per totes les platges metropolitanes.

Els treballs a les platges de Sant Adrià tindran lloc els propers 11 i 14 de març. L'AMB s'encarrega del manteniment de les 41 platges metropolitanes, que registren més de nou milions d'usuaris l'any i ocupen una superfície de sorra de dos milions de metres quadrats.

Un cop realitzada la preparació del terreny, es col·locaran les més de 400 papereres i gairebé 140 contenidors semisoterrats. Durant tota la temporada, aquests elements recullen unes 280 tones de residus, el 50% dels residus totals que es generen a les platges. També s’instal·laran els 10 km de passeres d'accés o els mòduls de lavabo, primers auxilis, policia, magatzems i bar.
 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure