L’AMB dóna un impuls a la bici elèctrica amb subvencions de 250€

25/11/2014 – Aquesta campanya finalitza el 31 de desembre de  2014 i serà aplicable a les primeres 500 compres. A Sant Adrià, els establiments adherits seran el Decathlon Port Fòrum i el Bicipark del carrer Ramon Llull.

Per tal d'impulsar l'ús de la bicicleta elèctrica, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) subvencionarà a partir d'aquest novembre amb 250 euros directes la compra de qualsevol bicicleta elèctrica per sota dels 1.250 euros. Els ciutadans i ciutadanes dels municipis de l'àrea metropolitana que comprin una bicicleta elèctrica en un dels establiments que s'han adherit a la campanya rebran "automàticament" la subvenció.

 

L'objectiu és que la ciutadania vegi la bicicleta elèctrica com un mitjà de transport ideal per al seu dia a dia. Aquesta campanya finalitza el 31 de desembre de  2014 i serà aplicable a les primeres 500 compres. A Sant Adrià, els establiments adherits seran el Decathlon Port Fòrum i el Bicipark del carrer Ramon Llull.

 

Que cal fer?

 

  • Primer pas: preguntar al venedor per aquesta promoció. Al nostre municipi s'han adherit a aquesta campanya el Decathlon del Port Forum (C/ de la Pau 12) i Bicipark (C/Ramon Llull 430).

 

  • Segon pas: escollir la bicicleta elèctrica amb un preu per sota dels 1250€.

 

  • Tercer pas: omplir un formulari de petició a l'Àrea Metropolitana de Barcelona adjuntant una  fotocopia del DNI que demostri la residència en un municipi de l'AMB. La botiga enviarà la sol·licitud al AMB que l'aprovarà i ho comunicarà a la botiga per tancar la venda.

 

  • Quart pas: emportar-se la bicicleta elèctrica

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure