L’Ajuntament posa en marxa un nou sistema de recollida de mobles i trastos

10/02/2014 – El servei vol millorar i optimitzar els recursos, per això estableix només un dia de recollida i limita l’horari perquè els veïns i veïnes deixin els  trastos a prop dels contenidors d’ escombraries, que ara serà de 20 a 23 h.

L’Ajuntament de Sant Adrià inicia l’any 2014 amb la fita d’assolir una ciutat més neta i cívica, per això s’ha posat en marxa un nou sistema de recollida de mobles i trastos vells.

 

El servei, que continua sent gratuït, vol millorar i optimitzar els recursos, per això estableix només un dia de recollida (els dilluns als barris del Besòs, La Mina i Trajana-Monsolís, i els dimecres als barris de Sant Joan Baptista i Sant Adrià Nord) i limita l’horari perquè els veïns i veïnes deixin els  trastos a prop dels contenidors d’ escombraries, que ara serà de 20 a 23 h.

L’objectiu del nou sistema és evitar l’acumulació dels mobles i trastos al carrer, que donen una imatge de brutícia i deixadesa del municipi i entorpeixen el pas dels vianants i especialment de les persones amb mobilitat reduïda.

 

L’Ajuntament ha encetat també una campanya per tal d’informar a la població adrianenca del nou servei i conscienciar-la de la importància de respectar el dia i horari de recollida,  ja que la col·laboració dels veïns i veïnes és imprescindible per tenir una ciutat més cívica i neta.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure