L’Ajuntament posa en marxa la reordenació de l’aparcament a Sant Joan Baptista

14/11/13. A partir del 2 de desembre l’Ajuntament començarà a aplicar la reordenació de l’aparcament al barri de Sant Joan Baptista. Els carrers afectats seran: València, Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, Saragossa, de la Barca i Fermín Borràs, on s’establirà un sistema d’aparcament quinzenal altern.

14/11/13. L’Ajuntament començarà a aplicar, a partir del 2 de desembre, la reordenació de l’aparcament al barri de Sant Joan Baptista. Els carrers afectats seran València, Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, Saragossa, de la Barca i Fermín Borràs, on s’establirà un sistema d’aparcament quinzenal altern.

Fins ara en aquest espai els vehicles estacionaven als dos costats dels carrers i ocupaven les voreres, la qual cosa generava importants problemes de mobilitat i d’accessibilitat al veïnat. La situació feia necessària una reordenació del sector amb un doble objectiu: en primer lloc, millorar la mobilitat dels vianants i, en segon lloc, donar resposta a les necessitats d’aparcament en el barri.

La nova proposta inclou dos actuacions principalment. D’una banda, la limitació de l’estacionament dels vehicles a la calçada d’un costat dels carrers. Amb aquesta mesura es prioritzarà l’accessibilitat – sobretot de les persones amb mobilitat reduïda- es guanyarà espai per als ciutadans i ciutadanes, es facilitarà la retirada dels cotxes abandonats, s’impedirà l’ús irregular dels guals i es permetrà una millor neteja dels carrers. D’altra banda, la creació d’un centenar de places d’aparcament amb les quals es cobreix la necessitat d’estacionaments a la zona, que segons els estudis fets és de 87 places. La distribució serà la següent: 50 places de nova creació al c. de Torrassa, entre c. Ramón Viñas i av. de la Platja; 40 de l’ampliació de l’aparcament de l’avinguda Eduard Maristany fins a Ramón Viñas ; i 16 de la reordenació de l’aparcament comprès entre el c. Olímpic, el c. Lleida i el c. de Mare de Déu del Carme. L’Ajuntament ha recollit també les peticions de l’associació de veïns del barri i té previst

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure