L’Ajuntament instal·la un arbre de Nadal gegant a la plaça de la Vila amb l’enllumenat d’enguany

10/12/2015 – Des del passat divendres, dia 4, la ciutat ja olora a festes després que els carrers s’hagin il·luminat amb la tradicional decoració lluminosa.

S’encén el Nadal a Sant Adrià. Des del passat divendres, dia 4, la ciutat ja olora a festes després que els carrers s’hagin il·luminat amb la tradicional decoració lluminosa que tantes ciutats han començat a posar en marxa aquests dies. Fins fa dos anys, els principals responsables dels llums decoratius eren els comerciants, però l’ofegament econòmic dels botiguers va portar a que l’Ajuntament es fes càrrec d’aquesta iniciativa i la seva despesa.

 

Com l’any passat, la idea és que els llums arribin a tots els barris de la ciutat, no només als eixos comercials. El Consistori, això sí, prioritza aquelles vies amb més presència de botigues, mobilitat de persones i que tenen les condiciones adequades per a la instal·lació. En total, hi haurà 175 punts de llum, el lloguer dels quals ascendeix a 18.000 euros, contractat a través d’un procés públic i obert. El muntatge, d’altre banda, suposa uns 12.000 euros més. De retruc, dins el mateix contracte de lloguer de l’enllumenat, el Consistori ha aconseguit enguany el gran arbre blanc que presideix la plaça de la Vila, de 10 metres d’alçada, que no ha suposat cap despesa extra, asseguren fonts municipals.

 

A la zona de Sant Adrià Nord i Casc Antic, el volum de llums torna a ser major, atès que els comerciants han complementat la iniciativa municipal amb la decoració lluminosa pròpia. També serà així a la Mina, on els comerciants col·locà el seu enllumenat particular.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,581SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure