L’Ajuntament impulsa una unitat de policia de proximitat a peu de barris

04/02/2016 – La iniciativa, que va començar a funcionar el passat mes de novembre, compta amb nou agents, quatre en torn de matí i cinc de tarda.

L’Ajuntament de Sant Adrià ha posat en marxa la nova unitat de policia de proximitat que té com a objectiu fomentar el tracte personalitzat i més proper als ciutadans. La iniciativa, que va començar a funcionar el passat mes de novembre, compta amb nou agents, quatre en torn de matí i cinc de tarda, que es divideixen en quatre zones d’actuació: Sant Adrià centre i Sant Adrià nord; Sant Joan Baptista; Besòs, Catalana, Trajana i Montsolís; i La Mina. En els propers mesos està previst reforçar aquesta dotació per tal de potenciar-ne el servei.

 

Aquest servei de proximitat es caracteritza per una major visibilitat dels agents als barris, un patrullatge proactiu, planificat i adequat a les peculiaritats de cada districte i una metodologia de treball diferent a la tradicional, ja que els agents prioritzen la  via mediadora i social en la resolució de conflictes i atenen de forma integral els afers,  i es responsabilitzen del seguiment des del seu inici fins a la seva resolució.

 

Els principals àmbits de treball de la policia de proximitat són l’assistència ciutadana general, l’acompliment administratiu de les normatives, l’anàlisi de la via pública, suport al trànsit i seguretat ciutadana entre altres.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure