L’Ajuntament es compromet a la renovació de tota la il·luminació per fer-la més eficient i econòmica

El grup municipal d’ERC va presentar al darrer ple del mes de desembre una moció per l’eficiència i l’estalvi energètic en l’enllumenat públic, on demanava el recanvi de totes les bombetes de la ciutat per un sistema com els LEDS, que són més eficients i poden suposar un estalvi.

 

Rubèn Arenas, portaveu del grup municipal d’ERC, deia en defensa de la moció: “Sant Adrià s’ha quedat a les fosques. Això s’ha traduït en una manca de seguretat i de tranquil·litat al carrer. Pensem que aquesta és una moció de ciutat i el consens hauria d’arribar de manera natural.”.

 

També incloïa en els acords un recordatori de la moció del grup republicà aprovada l’any anterior on demanaven la inclusió de la perspectiva de gènere en l’urbanisme, cosa que també passava per millorar la il·luminació de moltes zones que a dia d’avui continuen generant molta sensació d’inseguretat. Finalment, els republicans també van aprofitar per demanar que es reactivés la Taula de recuperació creada en la primera onada de la pandèmia com a espai on consensuar les propostes que han de servir per millorar la ciutat.

 

La moció va ser aprovada per una àmplia majoria, representada per tots els grups municipals amb l’excepció de C’s i Movem, que van optar per una abstenció.

 

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure