L’Ajuntament de Sant Adrià renova la seva pàgina web

02/03/2015 – L’Ajuntament de Sant Adrià ha posat en marxa un nou web que s’estructura en cinc grans  directoris.

L’Ajuntament de Sant Adrià ha posat en marxa un nou web que s’estructura en cinc grans  directoris: Sant Adrià per temes, La ciutat, El Govern i dos nous espais: Com s’hi va, un mapa de la ciutat amb tots els serveis i equipaments, i Sant Adrià soluciona, una eina virtual que permet a la ciutadania comunicar a l'Ajuntament les petites incidències de la ciutat de competència municipal. D'aquesta manera, el consistori detecta aquestes deficiències amb més facilitat i pot resoldre-les més ràpidament. A més, inclou una agenda unificada amb tots els actes de la ciutat, un espai de noticies així com un canal multimèdia.

 

D’altra banda, per garantir l’actualització i la disponibilitat de la informació amb una major eficàcia i eficiència el nou portal s’integra amb les xarxes socials municipals i s’adapta als diferents dispositius, mòbils i tabletes.

 

A l'hora de crear la interfície i donar-li una estètica visual s'ha tingut en compte el públic a qui va dirigit, al ciutadà. El voler mostrar un color més proper i més social com és el blau, utilitzat també en xarxes socials com Facebook i Twitter, aproparem al ciutadà a utilitzar aquesta eina. El color granatós corporatiu de l'Ajuntament seguirà present en altres aspectes més formals i referents a l’Ajuntament i el Govern.

 

Amb aquestes novetats, www.sant-adria.net  ofereix al ciutadà la màxima informació de la manera més àgil i ràpida possible i es consolida com el primer canal de comunicació municipal. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure