L’Ajuntament convoca veïns i entitats de Sant Adrià per tal que entenguin el pressupost municipal

9/1/2013. Fa demà una reunió preparatòria per a una futura audiència publica per entendre els comptes que ha fet el consistori per aquest any 2013.

Enfortir la participació ciutadana i assegurar-se que la ciutadania entengui bé el proper pressupost municipal de 2013. Aquest són dos dels objectius que s'ha marcat la regidoria de Participació Ciutadana amb l'acte que ha organitzat per a demà a la tarda (19h) a la mateixa sala de plens. Es tracta d'una reunió informativa sobre com funciona una audiència pública, i que anirà a càrrec de l'expert Michael Donalson.

El reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament adrianenc reconeix el dret d'audiència com el dret de la ciutadania a ser informada i consultada de determinades actuacions municipals.Per aquest motiu i amb l'objectiu de convocar properament una audiència pública on es farà la presentació dels pressupostos municipals del proper any. el servei de participació ciutadana ha organitzat aquesta sessió per tal de donar una adequada comprensió del tema i contingut d'aquest punt. Les previsions de l'Ajuntament és convocar aquesta audiència en les properes setmanes, doncs es preveu que l'aprovació inicial del pressupost 2013 es passi a votació en un ple extraordinari previst per abans que s'acabi el mes de gener.

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure