L’Ajuntament contracta 17 persones aturades per tasques de manteniment

20/12/13. Durant 6 mesos, els treballadors, beneficiaris del Pla d’Ocupació Treball i Formació, realitzaran tasques de manteniment de la via pública en el municipi

20/12/13. Un total de 17 persones aturades comencen avui a treballar a Sant Adrià en tasques de manteniment de la via pública. L’Ajuntament ha contractat aquestes persones (15 peons, 1 administratiu i 1 coordinador) durant 6 mesos a través del Pla d’Ocupació Treball i Formació finançat i gestionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Pla anava adreçat a persones aturades del municipi, prioritàriament majors de 30 anys, que haguessin exhaurit la prestació per desocupació o el subsidi d’atur, i que estiguessin apuntades en l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

El SOC va comunicar a l’Ajuntament l’atorgament de la subvenció per aquest Pla, que s’havia de posar en marxa aquest 2013, el passat 3 de desembre. Per això, tant el procés de selecció, portat a terme per l’ OTG, com la contractació feta per l’Ajuntament s’han hagut d’enllestir en només dues setmanes, deixant poc marge per a la informació i difusió del programa.

Tant els requisits, com els criteris de selecció, i el sou dels llocs de treball ofertats els ha establert el Servei d’Ocupació de Catalunya mentre que l’Ajuntament ha definit els perfils professionals que necessitava i ha col·laborat amb l’OTG en les entrevistes de les persones preseleccionades de la base de dades de l’Oficina.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure