L’Ajuntament busca mesures per estimular l’ocupació amb el sector privat

19/05/2014 – L'empresa Wanner -Saint Gobain formarà a 8 persones aturades de Sant Adrià com a Encarregades/Caps d’Equip Calorifugadores i contractarà com a mínim al 50% de les persones que hagin rebut la formació durant sis mesos.

La regidora de Promoció Econòmica, Filo Cañete, i el director gerent de l’empresa Wanner-Saint Gobain, Jesús Menes Robledo, han signat una sol·licitud de subvenció per a la col·laboració en el programa de formació i ocupació de la Diputació de Barcelona “Compromís de formació a mida per adaptar-se a les necessitats de les empreses”. L’objectiu d’aquesta col·laboració és promoure la formació i la inserció laboral de les persones aturades del municipi. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Joan Callau.

 

A través d’aquest programa Wanner-Saint Gobain formarà a 8 persones aturades de Sant Adrià com a Encarregades/Caps d’Equip Calorifugadores  i contractarà com a mínim al 50% de les persones que hagin rebut la formació durant sis mesos. El curs, que inclou teoria i pràctica,  és de 610 h.

 

Els requisits per poder accedir a aquesta formació seran, entre altres, tenir un cicle formatiu de Grau Superior (CFGS) o Enginyeria Tècnica (branques industrials), ser menor de 35 anys, tenir el nivell de First Certificate d’anglès, mobilitat nacional i internacional, etc.

 

Les persones interessades poden adreçar-se abans del 26 de maig , al SIOL ( Servei d'informació i orientació laboral) (Edifici Besòs, pl. de Francesc Micheli i Jové s/n, telèfon 93 4620625)

 

El cost total d’aquesta activitat formativa serà de 20.000€ (12.000€ seran aportació de la Diputació de Barcelona i 8.000€ de l’Ajuntament)

 

Aquest programa s’emmarca en el Pla “Xarxa de Governs Locals 2012-2015”. Aquest Pla desenvolupa accions de capacitació dissenyades a mida de les necessitats de les empreses i del mercat laboral local que comporten el compromís de contractació de persones en situació d’atur inscrites als Serveis Locals d’Ocupació.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure