L’Ajuntament anuncia que replantarà 87 arbres a la ciutat

Malgrat les protestes de diversos grups ambientals de Sant Adrià en contra de la "inexistent" preocupació per part de l'Ajuntament amb l'arbrat de la ciutat, el consistori ha anunciat que replantarà 87 arbres de carrers i jardins. "L'Ajuntament en fa una gestió activa, inspecciona els arbres de tot el municipi per detectar els que estan en mal estat, avaluar-ne el risc associat i determinar l’actuació que cal fer-hi". 

 

Seguint aquest criteri, el consistori talrà 25 arbres i replantarà 87 d’espècies diverses,  a diferents espais de tots els barris del municipi. Un treball, diuen, que serà progressiu.

 

A més, també aporten aquestes dades: "Sant Adrià actualment té 1 arbre per cada 5 habitants, xifra que està per sobre de la recomanació de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) que aconsella 1 arbre per cada 3 habitants per garantir un millor aire a les ciutats. Cal destacar també, que Sant Adrià ha incrementat més del doble l’espai de zones verdes en els darrers anys, i ha passat de tenir 228.000 m2 a 496.000 m2".

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure