La UKSA perd el derbi (15-11)

13/01/2015 – L’equip d’Antoni Vélez no pot frenar el pic d’encert que el CK Badalona B va experimentar en els instants decisius del partit.

Amb el canvi d’any, la UKSA va experimentar la segona derrota de la temporada, caient per un marcador ajustat a la pista del CK Badalona. Els liles van mantenir el partit igualat fins al tram final, moment del parcial definitiu favorable als locals.

Durant els primers 20 minuts, la UKSA va ser capaç de mantenir el tipus. El CK Badalona sortia amb força, amb un 3 a 0 inicial que suposava la primera situació de perill pels adrianencs.

Alejandro Díaz anotaria llavors el primer punt del partit per la UKSA (3-1), fet que impulsaria al conjunt adrianenc a remuntar fins a l’empat (3-3).

El Badalona, però, aconseguia mantenir avantatges curts (6-5) i a deu minuts pel final del primer temps completava un nou parcial de 3 a 1 que deixava el marcador en el 9 a 6 del descans (9-6).

David Resmella i Karen López acostaven de nou a la UKSA durant el segon temps. Inclús dos punts seguits del capità lila tornarien a empatar el partit (10-10).

Quan tocava defensar dur i controlar la capacitat anotadora de rival, el CK Badalona va treure la seva millor versió i l’equip de Jennifer García va poder marxar amb un 5 a 1 definitiu (15-11).

Pel que fa als anotadors adrianencs, Davi Resmella va ser el jugador més inspirat amb 4 punts. Alejandro Díaz, Karen López i Rafa Díaz tancarien el partit amb 2 punts i Sonia Ramos n’anotaria 1.

Després de cinc jornades de competició, la UKSA presenta un balanç de tres triomfs i dues derrotes i es manté a la part alta amb 6 punts. El líder del grup B de Tercera Divisió és el CK Badalona B, qui suma 7 punts.