La UKSA assalta la segona plaça (12-14)

22/12/2015 – La plantilla d’Albert Parrón guanya a la pista de l’IES Montserrat Miró, guanya dues posicions i tanca el 2015 en segon lloc.

La darrera jornada de l’any a la Tercera Divisió seria realment positiva pels interessos de la UKSA. El conjunt adrianenc matinaria de valent per desplaçar-se a Montcada i jugar contra l’IES Montserrat Miró, cinquè classificat de la lliga.

Els liles encetarien el setè partit de la temporada anant a remolc en el marcador, després d’encaixar dues cistelles del Miró que el farien començar l’encontre amb dificultats (2-0).

Superats els deu primers minuts, Álex Díaz inauguraria la casella anotadora de la UKSA (2-1), tot i que l’equip d’Albert Parrón continuaria patint per tenir continuïtat en atac.

No seria fins a l’últim tram de la primera meitat quan els adrianencs es podrien ficar del tot dins del partit. Completant un parcial de 0 a 3, la UKSA seria capaç d’igualar l’encontre, marxant al descans amb el marcador empatat (6-6).

A la represa, el duel es mantindria molt igualat fins al darrer quart d’hora (10-10), sent la UKSA l’equip que podria obrir una petita escletxa de tres punts mancant només cinc minuts (11-14).

Això donaria marge suficient als visitants per aguantar el resultat i acabar imposant-se a Montcada (12-14).

Álex Díaz, amb 6 punts, i Sergi Moles, amb 4, anotarien més de dos terços dels punts liles, liderant l’atac d’una UKSA que escala fins al segon lloc de la classificació (10), a quatre del líder (Korfbal Lleida / 14). Ara, la lliga s’atura fins al 10 de gener, data en la qual el bloc de Parrón rebrà el CK Badalona B (12h).