La sub16 i la sub18 passen ronda

25/12/2013 – Les seleccions catalanes femenines sub16 i sub18 es van classificar per la segona fase del campionat d’Espanya amb presència de jugadores del Sant Gabriel.

El passat cap de setmana es va celebrar a Sant Joan Despí la primera fase del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub16 i sub18.

En total, vuit jugadors del Sant Gabriel va entrar en la convocatòria de la sub16 i la sub18, i totes dues seleccions van aconseguir la classificació per a la segona fase guanyant tots els seus partits.

Divendres passat la sub16, amb les gabrielistes Irina Uribe, Cristina Campos, Ainhoa Albadalejo i Maria González, es va desfer al camp del Levante Las Planas d’Euskadi (5-0).

Irina Uribe va marcar un dels gols de la selecció i va disputar 53’, sent substituïda a la segona part per Maria González, també del Santgra. Ainoha Albadalejo va disputar 41’ i va deixar el camp per Nàdia Dopico. Per últim, Cristina Campos no va jugar.

El mateix divendres, la selecció femenina sub18 també va derrotar a Euskadi, en aquesta ocasió per la mínima (1-0). Pel que fa a les jugadores del Sant Gabriel, Paola Soldevila va disputar tot el matx, Tania Moyano va entrar al descans i Esther Solà va jugar 63’, sent canviada per Andrea Granados. Itziar Martínez no va tenir minuts.

Ja en la jornada de diumenge, la sub16 va vèncer a Les Planes a Extremadura (1-0). Irina Uribe va jugar tot el duel, Maria González va entrar al minut 50 de partit i Ainhoa Albadalejo va disputar 66’ i va ser substituïda per Judit Vilaro. Cristina Campos no va jugar.

En darrer lloc, la sub18 també va guanyar al combinat extremeny (3-0). Paola Soldevila, Esther Solà i Itziar Martínez no van tenir minuts, mentre que Tania Moyano va disputar tot el partit.

Els sis punts sumats per les seleccions catalanes femenines sub16 i sub18 en aquesta primera fase, permet als dos combinats catalans passar a la següent ronda del campionat amb ple de victòries.