La sort passa per Sant Adrià

19/4/2015.- En una última jugada decisiva el Ramon Llull va fallar una cistella fàcil que suposa una victòria important per l'Ubsa de cara a la permanència.

La primera part va estar marcada pels tirs lliures del Ramon Llull. Fins a 24 vegades van llençar des d’aquesta distancia i en van anotar 21n.

Tot i així els de Sant Adrià es va mantenir per davant al marcador amb petites avantatges.

A la segona part, la diferència de faltes va seguir augmentant a favor dels visitants, que seguien amb un 80% d’encert.

Però al tercer quart, la Ubsa va sortir decidida a sentenciar el partit amb un festival anotador i un parcial de 27 a 14 que semblava definitiu.

Però no va ser així, el Ramon Llull va contrarestar el parcial amb un 14-28 al parcial definitiu que va fer que el partit es decidís en un cara o creu.

Els últims 6 minuts a punt van estar de costar el partit als locals, amb molts nervis i protestant les decisions arbitrals.

Al final, però va sortir cara i amb avantatge de dos punts al marcador els visitants van fallar la última cistella, 85-83

José Valencia i Rubén han estat els més destacats. Tots dos han sumat gairebé 40 punts.

L’Ubsa respira amb la victòria i s’acosta una mica més a la salvació. El proper diumenge a les 17.30h visiten un Natzaret penúltim amb la intenció de sumar una victòria que els doni encara més tranquil.litat.