La Ruta de la Tapa serveix prop de 6.000 tastets en la seva 1a edició

26/09/2016 – L’Ajuntament es planteja organitzar una segona edició en altres dates, com per exemple Nadal, i ampliar-la a altres barris del municipi.

La primera ruta de la tapa de Sant Adrià va servir durant els dies de Festa Major uns 6.000 plats entre la ciutadania i un centenar de persones es van animar a valorar els tastets dels 19 establiments que hi van participar.

 

La valoració de la iniciativa per part de l'equip de govern és molt positiva, i, donada la bona acceptació, l’Ajuntament es planteja organitzar una segona edició en altres dates, com per exemple Nadal, i ampliar-la a altres barris del municipi.

 

Granja Ca la Tere, tapa guanyadora

 

Un cop fet el recompte de totes les butlletes i les puntuacions atorgades, els establiments més ben valorats han estat: 1r Granja Ca la Tere, 2n Cafeteria Ateneu i 3r Formatgeria D’origen. El proper divendres, 30 de setembre, l'alcalde, Joan Callau visitarà als guanyadors i els farà un reconeixement.

 

El mateix dia a la recepció del Mercat d’Abastaments, a les 11.30 h, s’extrauran a l’atzar tres butlletes de les 100 que es van introduir a les urnes, que rebran els següents premis: un sopar o dinar per a quatre persones a l’establiment guanyador i dos lots de productes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure