La Ruta de la Tapa es consolida per segona Festa Major amb 18 bars

05/09/2017 – Del 7 a l'11 de setembre, 15 bars i restaurants de Sant Adrià Nord i tres més de Sant Joan Baptista oferiran noves i saboroses tapes

Després de l'èxit obtingut en les edicions anteriors, torna la Ruta de la Tapa en el marc de la Festa Major d'enguany. Del 7 a l'11 de setembre, 15 bars i restaurants de Sant Adrià Nord (del nucli antic a l'autopista) i tres més de Sant Joan Baptista oferiran noves i saboroses tapes. En total, 18 establiments, una participació que des de la regidoria de Promoció Econòmica es valora molt positivament, en una iniciativa que sembla tenir la continuïtat assegurada.

 

Els consumidors i consumidores podran participar en un concurs i tindran la possibilitat de guanyar un dels tres premis que s'ofereixen. Només caldrà portar la butlleta de la Ruta i, un cop feta la consumició, demanar al bar o restaurant que hi posi el segell corresponent. Per participar-hi, shauran daconseguir dels establiments participants, els segells mínims establerts: caldran els segells de tres establiments de Sant Adrià Nord i de dos de Sant Joan Baptista. Després shaurà de deixar la butlleta en una de les urnes instal·lades als bars i restaurants de la Ruta.
 

Daltra banda, els consumidors també valoraran, a la mateixa butlleta, les tres tapes més bones. Les tres tapes guanyadores rebran un premi de reconeixement.A la butlleta tindreu també la informació dels bars i restaurants participants amb una foto de lestabliment, el nom de la tapa que han elaborat i lhorari per tastar-la. La butlleta la podreu trobar als establiments de la Ruta, a lOficina dAtenció al Ciutadà de lAjuntament (OAC) i a les instal·lacions municipals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure