La remodelació de la Rambleta s’iniciarà abans de l’estiu

El projecte de remodelació del passeig de la Rambleta per fi té una data concreta d’inici d’obres: aquest mes de juny. Tot i que, tal com va avançar el Diari de Sant Adrià fa dos anys, l’any del rentat de cara seria aquest 2019, el Consistori encara no va concretar la data exacta.  
El pla transformarà aquest indret en un lloc central de la ciutat i un nou punt de connexió del municipi amb el riu. Les obres començaran abans de l’estiu i el resultat serà la recuperació d’un espai on els ciutadans i ciutadanes podran passejar i estar-s’hi, dissenyat per facilitar les relacions personals, amb zones verdes i accés al mur superior de la llera del riu.
El projecte, que recull algunes de les millores aportades pels veïns i veïnes en el decurs del procés informatiu previ, renovarà un espai de 17.400 m2, on les voreres s’ampliaran fins als 7,60 m i comptarà amb un únic carril de circulació en sentit ascendent, amb aparcament a cada banda. 
La nova Rambleta connectarà millor la ciutat amb el riu i tindrà dues zones de passeig, una a nivell inferior i una altra pel marge superior del mur de la llera, un lloc rodejat de vegetació que promourà la biodiversitat, amb reg connectat al sistema freàtic. A més a més, serà una zona accessible, on els guals de vianants tindran una rampa adaptada i quedaran senyalitzats amb peces tàctils.
Per tant, la nova Rambleta guanyarà més espai per als ciutadans i ciutadanes, no tindrà barreres, serà accessible per a tothom i les persones en seran les protagonistes. 
La reforma es valora en més de 1,5 milions d’euros i es finançarà amb fons que l’Àrea Metropolitana de Barcelona transfereix als municipis i les obres duraran entre 8 i 9 mesos. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure