La M26 i la M30 arriben a Sant Adrià i es millorarà la freqüència de pas

Sant Adrià de Besòs ha presentat els autobusos híbrids i elèctrics que donaran servei al municipi, les noves línies Metrobús M26 i M30, i les millores que es faran a les línies B20, B23.
“Durant aquestes dies, des de l’AMB estem presentat a molt municipis metropolitans una segona tongada de diferents millores i ampliacions de l’oferta de transport públic, clau en la mobilitat metropolitana. Avui, ho fem a Sant Adrià de Besòs i, per extensió, al Barcelonès Nord”, ha explicat Poveda,  vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’AMB està renovant la seva flota de busos, amb autobusos híbrids i elèctrics, que formen part del programa d’acció de l’AMB per combatre la contaminació atmosfèrica i millorar la qualitat de l’aire de la metròpolis”.
“Els nous autobusos  signifiquen una millora de la mobilitat i de les prestacions als passatgers. També representen una significativa millora pel medi ambient.  Els 56 híbrids i els 12 vehicles elèctrics que ara s’incorporen al servei de viatgers de la ciutat impliquen reducció de les emissions i la incorporació d’uns vehicles més silenciosos”, ha explicat l’alcalde de Sant Adrià , Joan Callau. 
Dels 128 autobusos nous híbrids i elèctrics que han arribat aquestes dies a l’AMB, 56 busos híbrids (33 estàndard i 23 articulats) es destinaran a l’àmbit del Barcelonès Nord, on es troba Sant Adrià de Besòs. Amb l’arribada dels nous vehicles és possible millorar els serveis de transport públic del municipi. En particular, introduir les línies M26 i M30, i millorar les línies B20, B23.  D’aquesta manera, el 26% dels autobusos que circulen pel municipi durant el dia seran híbrids, és a dir, amb una reducció de les emissions contaminants entorn del 25% respecte dels dièsel i el 10% dels autobusos que circulin durant la nit (N2, N6 i N9) seran elèctrics, un total de 12, amb emissions zero, i un molt baix nivell de soroll. 
 
Noves línies M26 i M30
Les noves línies de Metrobús M30 i M26, que substitueixen la B30 i B26, tindran una reducció de la freqüència de pas de 12 a 10 minuts i s’incorporaran 3 vehicles més en el cas de la nova M30. D’altra banda, la B20 i la B23 incrementen la seva capacitat en un 20%

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure