La línia de bus H14 connectarà Sant Adrià amb Paral·lel a partir del 15 de setembre

01/07/2014 – La H14 entrarà en servei el 15 de setembre i creuarà transversalment la ciutat, des del Besòs fins a l’estació de metro de Paral·lel, passant pel Poblenou, i no fins a la Zona Franca, com es va informar inicialment.

La TMB ha presentat aquesta setmana, de forma oficial, les quatre noves línies de la seva xarxa ortogonal d’autobusos, una de les quals tindrà origen i final a Sant Adrià.

 

La H14 entrarà en servei el 15 de setembre i creuarà transversalment la ciutat, des del Besòs fins a l’estació de metro de Paral·lel, passant pel Poblenou, i no fins a la Zona Franca, com es va informar inicialment. Després de creuar el riu per Cristòbal de Moura s’endinsarà al municipi adrianenc, on tindrà la terminal a l’avinguda de la Platja.

 

La primera part del recorregut, de Paral·lel al Pla del Palau, és idèntica al recorregut actual de la H16. Després de la variant per l’avinguda del Marquès de l’Argentera i el passeig Picasso, segueix l’itinerari de l’actual línia 141 (Av. Mistal – Barri del Besòs), la qual substitueix juntament amb la nova H16. També substitueix la 142 (La Pau – Sant Adrià).

 

El seu recorregut tavessarà sis àrees d’intercanvi, en què connectarà amb les línies verticals V15, V17, V21 i V27, amb l’horitzontal H16 i amb la diagonal D20. Circularà amb vehicles estàndard a interv als de 8 minuts els dies feiners entre les 7 i les 21 hores. La línia, de 9,7 quilòmetres de longitud (anada), disposarà de 53 parades.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure