La Guàrdia Urbana dobla el número de controls de transport escolar durant el 2013

18/12/13. La Policia Local de Sant Adrià ha intensificat aquest any el Programa de Control Preventiu del Transport Escolar, un projecte que es va posar en marxa el curs 2009-10 i que té com a objectiu garantir i reforçar la seguretat viària.

18/12/13. La Policia Local de Sant Adrià ha intensificat aquest any el Programa de Control Preventiu del Transport Escolar. Una iniciativa que la Guàrdia Urbana va posar en marxa el curs 2009-2010 i que té com a objectiu garantir i reforçar la seguretat viària, pel que fa als infants i joves del municipi.

Aquest any 2013 la Guàrdia Urbana ha portat a terme 122 controls d’autocars escolars, més del doble que l’any 2012, que va fer 50 actuacions.

La col·laboració entre els centres escolars i la Policia Local és indispensable pel bon funcionament d’aquest programa. Els centres informen de les sortides previstes a la Guàrdia Urbana i a partir d’aquí els agents desenvolupen el protocol d’actuació en el lloc de recollida dels escolars: es fa una prova preventiva d’alcoholemia al conductor; i a continuació es comprova que el permís de conduir i la documentació del vehicle ha passat les corresponents inspeccions tècniques.

La seguretat viària és una de les prioritats de la Policia Local de Sant Adrià, per això va impulsar el control preventiu de transport escolar, una actuació que al desenvolupar-se en el punt de sortida dels autocars, davant de les famílies dels infants, contribueix també a generar un clima de tranquil·litat entre els pares i mares de l’alumnat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure