La Generalitat reconeix l’escola d’adults Pla de Besòs de Sant Adrià

2/1/2013. Ha estat un dels 14 centres de tot Catalunya on hi ha previsió de creixement d'alumnat, i on es preveu la necessitat de transformar les aules en centres.

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha aprovat fa uns dies la creació de 14 centres d’educació d’adults en diferents punts del territori, entre ells el ja existent al carrer Joan Fiveller de Sant Adrià. Substituiran les actuals aules de formació d’adults, ja que la previsió de creixement d’alumnat fa preveure la necessitat de transformar les aules en centres. Amb aquesta ampliació es vol incrementar la formació adreçada especialment a l’obtenció del graduat d’educació secundària i l’accés a cicles formatius. Aquests espais disposaran d’una oferta educativa integrada i completa adaptada a les necessitats de cada territori.

 

Els centres d’educació d’adults i les aules d’educació d’adults permeten formar les persones al llarg de la seva vida per tal que puguin actualitzar, completar i ampliar els seus coneixements, tant des del punt de vista personal com professional. Els 14 nous centres d’educació d’adults tenen un total de 189 grups i gairebé 4.300 alumnes. S’hi imparteixen ensenyaments de graduat en educació secundària, anglès, francès, curs de preparació per a les proves d’accés a grau mitjà i grau superior, o informàtica, entre d’altres. A Catalunya, hi ha un total de 130 centres i aules d’educació d’adults del Departament d'Ensenyament. Al centre adrianenc es poden estudiar cursos d'ensenyament de graduat en ESO, formació instrumental, anglès, català, castellà per a estrangers, informática i es fa la preparació per accedir a un cicle formatiu de grau mig.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure