La Generalitat recomana tancar platges i parcs a la nit

La Generalitat de Catalunya ha recomanat als ajuntaments que limitin l’accés a parcs, platges i altres espais públics exteriors entre dos quarts d’una de la matinada i les sis del matí.

A Sant Adrià, això afectaria per exemple la platja del Fòrum que, segons aquesta recomanació, hauria de tancar-se durant la matinada, sobretot per evitar els botellons. La mesura també s’aplicaria en altres espais, com els parcs públics.

La Generalitat fa tancar totes les activitats a les 00.30h

Per altra banda,  la Generalitat vol limitar les trobades a 10 persones, mesura que fins ara era una recomanació, i farà tancar tot tipus d’activitats a les 00.30 hores de la nit, ja sigui restauració, cultura o l’oci nocturn a l’exterior, encara obert.

La intenció de la Generalitat és que les noves restriccions entrin en vigor aquesta mateixa setmana i les publiqui el DOGC, però primer caldrà que el Tribunal Superario de Justícia de Catalunya aprovi les reunions de 10 persones.

A més, tots els espectacles culturals es faran asseguts. Es prohibeix el consum de begudes i aliments al carrer excepte en entorns escolars.

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,580SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure