La Generalitat enllesteix el darrer tràmit per fer realitat l’esperat ambulatori del barri de la Mina

6/2/2013. Ha adjudicat l'obra a una unió temporal d'empreses, d'entre les 20 que hi aspiraven.

Poc a poc, i sembla que ara va de debò, la Generalitat va fent via per a fer realitat una de les infraestructures sanitàries de Catalunya que fa anys i panys que s'espera. Es tracta del nou ambulatori que s'ha de fer al barri de la Mina de Sant Adrià, que substituirà a un que ja fa més de 25 anys que funciona i que ja s'ha quedat obsolet.

 

I és que avui s'ha adjudicat l'obra a l'unió temporal d'empreses (UTE) integrada per Acsa, Obras e Infraestructuras SA i Corsan-Corviam Construcción SA. L'oferta d'aquesta UTE ha estat l'elegida d'entre una vintena d'ofertants que aspiraven també a construir aquest equipament. La seva oferta ha marcat un cost de construcció d'uns 6,2 milions d'euros (sense IVA), força menys que els 7,8 milions amb què la Generalitat havia pressupostat l'obra. A partir d'ara, només queda que en els propers dies es formalitzi el contracte de construcció, que preveu que els treballs durin uns 18 mesos, per tal que estiguin acabats al segon semestre de l'any que ve.

 

El nou ambulatori de La Mina és un dels elements pendents en el pla de transformació urbanística del barri, ja que la seva construcció jubilarà l'actual centre, que fa més de 25 anys que existeix i que ja fa anys que s'ha quedat petit. De fet, el nou centre ha de permetre oferir nous serveis sanitaris o millorar els existents, com ara pediatria, odontologia o salut mental. A més, amb el nou centre es guanyarà en millors condicions per als usuaris de la unitat de drogodependència i de la sala de venipunció, que fa temps que desenvolupa la seva activitat en mòduls prefabricats. 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure