La fase d’ascens en un partit

6/4/2015.- El Femení Sant Adrià tancarà la fase regular a Madrid contra el Plenilunio. El que guanyi es classificarà per a la Fase d’Ascens a la Lliga Femenina 1.

La cita és el proper dissabte dia 11, l’hora les 7 de la tarda i l’escenari a Madrid, al camp del Plenilunio. Les opcions de jugar la Fase d’Ascens passen per guanyar aquest partit.

L’excel.lent temporada de les liles ha permès arribar a la última jornada amb opcions. L’objectiu en l’any del retorn era la permanència, però l’ascens s’ha anat convertint en una opció.

Ara mateix les adrianenques són cinquenes, fora de les places amb premi, després de la derrota contra l’Alcobendas a casa.

El segon classificat, amb les dues millors jugadores de la Lliga es van endur la victòria de Sant Adrià.

Després d’un primer quart igualat, l’Alcobendas va agafar els primers avantatges, però les liles no tenien cap intenció de posar-ho fàcil. 36-41 al descans.

A la represa, la iniciativa la va portar el Femení Sant Adrià. El tercer quart va estar marcat per un intercanvi de cistelles que ho va deixar el partit empatat a 55 i tot per decidir al quart definitiu.

El Femení Sant Adrià va jugar de tu a tu contra un dels millors equips de la lliga i va arribar a un final ajustat.

Un tir lliure fallat i la cistella en el rebot de les locals significava la pròrroga, però els àrbitres van anular la cistella perquè el tir lliure no va tocar cistella.

Al final 69-71, en un partit que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips i que deixa bones sensacions de cara al decisiu partit d’aquest proper dissabte.

Les liles intentaran arrodonir una temporada històrica.