La crisi de resultats no cessa (4-0)

22/12/2013 – El Sant Gabriel cau golejat contra l’Atlético de Madrid i encadena ja tres derrotes seguides i set setmanes sense guanyar.

El poder ofensiu de l’Atleti a Majadahonda va tornar a quedar palès ahir a la ciutat esportiva matalassera. El conjunt dirigit per Jesús Núñez va mantenir la seva imbatibilitat a casa, sumant el setè triomf de la temporada com a local.

Com està sent habitual en els darrers duels, el Sant Gabriel va errar nombroses ocasions clares per marcar, i ho va acabar pagant rebent una nova golejada, la tercera consecutiva després dels duels perduts contra Athletic (4-0) i Barça (0-4).

La igualtat inicial es va trencar en la primera aproximació clara de l’Atleti, ja que Marta Carro va rematar tota sola al segon pal un córner prolongat per Noelia Tudela des del primer pal (7’).

A continuació, Marta Villagrasa va tenir l’empat a les seves botes, però es va topar amb Lola Gallardo. La jugadora del Sant Gabriel va errar una situació d’u contra u que podria haver tornat a ficar al Santgra dins del partit.

El conjunt de Dani Limones va aguantar bé els atacs de l’Atlético, tot i el xut a travesser de Paula Serrano, fins que instants abans del descans les locals van ampliar el seu marge per mitjà de Jade, després d’una assistència d’Amanda (43’).

Al llarg de la segona part, Dani Limones va donar entrada a Pinel, Lilo i Nelly, però el Sant Gabriel es va trobar amb el tercer de l’Atlético gràcies a un xut ajustat d’Esther (55’).

El conjunt adrianenc sempre va veure com les seves opcions eren resoltes a la perfecció per la portera Lola Gallardo. Per les locals, al 74’ Jade va completar la golejada amb una potent canonada imparable per Marimon.

Amb el 4 a 0 Lilo va poder fer el gol de l’honor del Santgra, però la seva rematada va tocar a Gallardo i va sortir refusada després de xocar contra el pal.

En els darrers tres partits contra rivals d’entitat, el Sant Gabriel no ha pogut marcar cap gol tot i tenir ocasions ben clares, i en canvi n’ha rebut 12. Les adrianenques marxen de vacances amb males sensacions, com a mínim pel que fa als resultats.

La jornada encara no s’ha acabat i en funció dels resultats que avui es donin, el Sant Gabriel podria passar el Nadal a vuit, set o cinc punts del descens i a un, dos o quatre punts de la Copa de la Reina.