La ciutat posa en marxa cursos d’informàtica per a dones majors de 35 anys

12/02/2014 – Sota el nom d’Adri@tic, es tracta d’un projecte finançat per la Corporació Municipal que té com a objectiu general millorar el perfil professional de les participants i capacitar-les per superar amb èxit la prova pel certificat de competència digital ACTIC.

Aquest mes de febrer, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs posa en marxa el primer curs gratuït d’informàtica del 2014 dirigit a dones majors de 35 anys. Sota el nom d’Adri@tic, es tracta d’un projecte integrat, finançat per la Corporació Municipal, que té com a objectiu general millorar el perfil professional de les participants i, com a finalitat específica, capacitar-les per superar amb èxit la prova pel certificat de competència digital ACTIC.

 

Què és l’ACTIC ?

 

L’ACTIC és el certificat acreditatiu de la competència digital, entesa com la combinacióde coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència. Al curs posat en marxa per l’Ajuntament, a més, es treballaran competències professionals, personals i tècniques de recerca de feina. Enguany es realitzaran tres edicions, en horari de matí i d’una durada de tres mesos cadascuna: febrer, maig i setembre.

 

Més informació a l’Edifici Besòs (plaça Francesc Micheli i Jove s/n).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure