La Catalana posa contra les cordes al Carmelo (2-2)

24/03/2014 – L’equip d’Alberto Morales va manar durant els 90 minuts d’un partit amb tres penals: un pels groc-i-negres i dos a favor dels locals.

El Carmelo de Juan Carlos Ferrer va suar de valent per tal de poder puntuar en el duel que el va enfrontar a la Catalana. Els adrianencs afrontaven el xoc al límit pel que fa al descens i no van donar el seu braç a tòrcer.

La imatge de la Catalana va ser totalment oposada a la de la setmana passada contra el Premià de Dalt (0-1). L’equip groc-i-negre es va posar per davant transformant un penal, després que Guille desviés amb la mà una falta frontal servida per Paquito. El mateix Paquito va marcar el 0 a 1 des dels onze metres (9’).

L’empat del Carmelo arribaria en un servei de banda penjat a l’àrea de la Catalana. Intentant rebutjar l’esfèrica, Jona va rebre un contacte d’un jugador rival i caient a terra va desviar la pilota amb la mà. Pena màxima xiulada i gol de Nabil (18’).

Abans del descans, Luis Gallego va disposar d’una ocasió claríssima per la Catalana, encarant a Porqueras després de recollir un rebuig en una falta lateral. El porter del Carmelo va estar providencial, ja que en un minut va evitar dos possibles gols.

Primer, Porqueras va rebutjar a córner la rematada de Gallego. En el servei des de la cantonada, el porter del Carmelo faria una estirada monumental per tal de refusar una rematada de cap de Ramos, i a continuació el mateix Ramos va estar a punt de marcar, però va xutar massa ajustat al pal.

La Catalana s’estava mereixent el gol i aquest arribaria tot just començar el segon temps. Luis Gallego rematava de forma inapel·lable un córner, fent el 1 a 2 (48’).

Els d’Alberto Morales van reclamar en un fora de xoc xiulat per l’àrbitre quan Gallego marxava tot sol cap a porteria, però finalment seria el Carmelo qui aconseguiria empatar de forma definitiva. Carmona, també des del punt de penal (80’) salvaria un punt pels locals.

Tot i no guanyar, la UD Catalana talla una mala ratxa de quatre derrotes consecutives i suma un punt valuós. Els adrianencs són quinzens amb 25 punts al grup II de Segona Catalana.

Canviant de categoria, al grup XV de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic va superar a domicili a la Fundació Grama (3-5), en un partit que va haver de remuntar, després de gol inicial de Sergio Pérez (9’).

Els adrianencs es van posar en dues ocasions per davant, amb el 1 a 2 i el 2 a 3, però fins que Kevin (89’) i David Armestro (90’) no van aparèixer per tancar el duel, el partit va estar obert. El Besòs suma tres triomfs consecutius i és cinquè amb 39 punts. El quart lloc està a tocar.