La Catalana creu i acaba empatant (1-1)

15/12/2014 – En un partit que s’havia posat molt complicat, l’expulsió d’un jugador del Cirera va permetre reaccionar a l’equip d’Iban Tey.

Després de dues jornades sense puntuar al grup II de Segona Catalana, els groc-i-negres tornen a sumar. El conjunt adrianenc va empatar contra el Cirera a Sant Adrià (1-1) i es manté a quatre punts de la salvació directa.

La Catalana, amb sis baixes entre lesionats i sancionats, començava el partit avisant amb una clara ocasió d’Andy, qui no aprofitava una gran assistència de Tomás després d’arribar a la línia de fons (6’).

Tot seguit, el Cirera avisava amb una arribada de Demba, però finalment seria Alberto l’autor del 0 a 1 pels mataronins.

El jugador maresmenc engaltava un míssil imparable per Marc Rey des de 25 metres de distància (18’). El porter groc-i-negre va haver de sortir de forma providencial instants després, quan Demba es disposava a encarar-lo tot sol (23’).

Les coses no pintaven gens bé per l’equip adrianenc. Els homes d’Iban Tey no aconseguien trobar el seu joc habitual, però per sort, Ibu era expulsat a falta d’un minut pel descans.

Ja a la segona part, i després que Guti salvés el 0 a 2 sota els pals, Fran aconseguia empatar pels locals, en una jugada on el porter Toni Rodríguez s’acabaria ficant la pilota dins de la seva pròpia porteria quan mirava de refusar (79’).

Finalment, tot i els intents groc-i-negres, el marcador no es mouria més. Amb aquest empat, els d’Iban Tey segueixen dissetens amb 11 punts.

Golejada a domicili (0-3)

Al grup VIII de Quarta Catalana, el Besòs Atlètic va protagonitzar una bona tornada a la competició. Els liles van superar clarament al Polinyà (0-3) amb gols de Marc San José (34’), Alex Pujol (75’) i Miguel Ángel Muñoz, de penal (77’).

Després de dotze duels disputats, el Besòs Atlètic és quart, amb 26 punts. Els adrianencs tenen un partit més que la resta de rivals de la zona alta. La primera plaça, ocupada pel Veterans de Catalunya, està a cinc punts. El segon lloc és només a dos.