L’ Snatt’s FSA supera l’Unicaja i es manté al capdavant de la classificació (59-53)

La visita del conjunt malagueny a Sant Adrià de Besòs, que per a res es va assimilar a la trobada de la primera volta a Los Guindos, es presentava com un dels enfrontaments de la jornada de Lliga Femenina 2. Primer contra quart. O dit d’una altra manera, un partit d’altura a la vista. Potser a partir d’aquest anhelat xoc trobem el motiu dels nervis i errades que vam cometre durant el primer quart. Excessives cistelles de fàcil anotació que desaprofitem (3/16 en el primer període) i amb les que ens bloquegem per complet (10-15). A més de no superar l’Unicaja en el rebot durant els 10 minuts inicials (8-16)
Amb més calma i paciència va transcórrer el segon quart, amb una més que lleugera millora amb la qual incrementem els números per capgirar el marcador. Parcial de 12-0 lila amb què tanquem l’equador de partit (30-24).
Tot i no bombardejar el cèrcol des de la línia de 6,75 com en ocasions anteriors, el joc interior va agafar protagonisme. Diarra se les va tenir sota el cèrcol amb Matoso, a qui es va haver d’afegir la gran actuació de la lila Alarcón. Robinson va tractar de posar-se l’equip malagueny a l’esquena (9 punts, 6 en aquest parcial) però una bateria de tres triples adrianencs – Txell, Lamana i Dzombeta – pràcticament sobre la botzina van ser un cop sobre la taula per encarar l’últim quart amb un +13 en el marcador (49-36).
Però tot i arribar a posar-nos 17 amunt (59-42), un parcial d’11-0 per a les malaguenyes liderat per Pocek (11 punts a la fin) i el treball de Matoso (9 punts, 14 rebots), va permetre retallar distàncies en l’electrònic a les visitants, encara que sense temps per ficar-se de nou en el partit. Victòria lila importantíssima per mantenir-se en el més alt de tot.
Diumenge a les 17h, nova jornada a la pista de l’Almeria.