L’ Escola Catalunya guanya un premi a la First Lego League

Un grup d'alumnes de l'Escola Catalunya de Sant Adrià de Besòs han guanyat el premi de la nova edició de la First Lego League al Campus Diagonal-Besòs de la UPC.

 

En aquest torneig els equips elaboren un projecte científic per trobar una solució innovadora relacionada amb una temàtica proposada. Aquest any, l’espai era la matèria a treballar i on els alumnes construeixen i programen un robot Lego preparat per aconseguir les missions plantejades.

 

Enguany l’equip CatalunyaSAB-9’807 format per alumnat de cinquè curs de l’Escola Catalunya va obtenir el premi a l’Emprenedoria. Aquest guardó distingeix l’equip “que ha demostrat una gran iniciativa i confiança al llarg de tot el procés, ha sabut afrontar amb maduresa els problemes plantejats i ha trobat solucions efectives a les adversitats sorgides durant la preparació i el desenvolupament del repte”.

 

Aquest premi se suma a l’obtingut en la passada edició, quan l’equip representant d’aquest centre va guanyar el premi al millor Projecte Científic, atorgat per Aigües de Barcelona.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure