L’ Ajuntament de Sant Adrià iniciarà a partir del mes de febrer un estudi sobre la gent gran que viu sola

Els Serveis Socials municipals de Sant Adrià de Besòs han començat a planificar a partir d’aquest mes de gener un estudi per conèixer la situació de les persones grans del municipi que viuen soles. 
Aquest projecte, segons revel.la el Consistori, té un doble objectiu: d’una banda, conèixer la situació de persones de 80 anys o més que viuen soles o amb un altra persona gran i que no són usuàries dels Serveis Socials i, d’altra banda, difondre els serveis i recursos que la gent gran té al seu abast al municipi.
L’estudi, que es farà mitjançant enquestes en el domicili, permetrà detectar persones en situació de vulnerabilitat no conegudes pels serveis municipals i obtenir informació que permeti dissenyar futures actuacions que donin la millor resposta a les necessitats d’aquest col·lectiu.
Les entrevistes les durà a terme personal acreditat de la Fundació Salut i Envelliment. L’Ajuntament enviarà prèviament una carta a la gent gran on s’informarà sobre el projecte i on se’ls comunicarà que rebran una trucada telefònica per concertar la visita a casa seva. En l’escrit també hi haurà un telèfon de contacte dels Serveis Socials municipals per si volen més informació (tel. 93 381 20 04 extensions 7120 i 7121). Amb aquest procediment es vol generar la màxima seguretat a la gent gran pel que fa a qui fa l’estudi, a com es farà i amb quina finalitat. Les enquestes es duran a terme progressivament i per barris durant els mesos de febrer i març, i en aquest ordre: . Besòs, La Mina, La Catalana i Trajana, Sant Joan Baptista i Sant Adrià Nord. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,573SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure