Jornades pioneres de tecnificació de lluita al Poliesportiu La Mina

El poliesportiu de La Mina va acollir les primeres jornades de tecnificació de lluita per equips al Club Lluita Olímpica La Mina amb el suport de la Federació Catalana de Lluita i Disciplines Associades (FCLL i DD.AA.). 
L’esdeveniment va aplegar 30 esportistes d’edats compreses entre els 5 i 12 anys per gaudir de la lluita olímpica en una posada en escena innovadora i pionera per participants i famílies.
Els joves lluitadors van entrenar la seva tècnica agrupats en dos equips (Capità Amèrica i Iron Man) amb la realització de diversos combats entre integrants de cada conjunt. 
Des del Consell Esportiu del Barcelonès Nord es va portar a terme una producció audiovisual de l’esdeveniment per fer possible que les famílies també poguessin gaudir de la pràctica esportiva dels seus fills en un espai habilitat per l’ocasió on, a través de dues pantalles, podien visionar el desenvolupament de la jornada en una retransmissió multicàmera.
Una activitat que aposta per la qualitat per seguir promocionant i contribuint al creixement de l’esport escolar per esportistes i famílies. 
Des de fa més d’un any, el lluitador Óscar Parra, qui es va retirar l’any 2020, segueix lluitant (mai millor dit) perquè un esport minoritari com és la lluita arribi a més gent i es dignifiqui socialment amb una difusió superior, aprofitant les xarxes socials, el disseny, la tecnologia i tot el que envolta la visibilitat dels esports i disciplines de contacte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,571SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure