Jornada rodona

15/3/2016.- El Femení Sant Adrià guanya l’Estudiantes, es col.loca segon del seu grup i es converteix en la millor defensa de la lliga.

Després de la inesperada derrota al derbi contra el Lima, l’Santt’s Femení Sant Adrià era conscient de la importancia de sumar contra l’Estudiantes.

Aquesta vegada la mentalitat va ser la correcta per sumar una victòria que deixa una mica més a prop la fase d’ascens.

Als priemers 10 minuts les liles ja manaven, 21-13. La diferència es va ampliar al descans gràcies a la bona defensa i l’encert anotado d’Ainhoa López, 37-24.

L’Estudiantes va reaccionar a la represa, amb un parcial que les acostava a només un punt y entraven de nou al partit. El Femení Sant Adrià va reaccionar per obrir una petita escletxa de 6 punts, 50-44.

Al parcial definitiu, les madrilenyes no van tenir opció. El Sant Adrià va apostar per una defensa agressiva que va deixar el rival en només 6 punts anotats, conseqüència de les precipitacions en atac.

Al final 64-50 en una jornada que deixa les liles com a millor defensa de la lliga. A més els resultats de la jornada col.loquen en la segona posició, empatat amb el Rivas a falta de 4 jornades per acabar la fase regular.

Dissabte toca un altre derbi, contra el Siglo XXI, amb la lliçó apresa del derbi contr el Lima Horta. L’objectiu, donar un pas més cap a les places amb premi.