Intervingudes a Sant Adrià prop de 700 joguines que incomplien les mesures de seguretat

04/12/2014 – Contenien peces desmuntables fàcilment, arestes punxegudes perilloses o parts fixes desmuntables que comportaven risc d'ingestió per als més petits.

La Guàrdia Civil va intervenir fa uns dies a Sant Adrià gairebé 700 joguines que no complien les mesures de seguretat obligatòries per a la seva venda i que contenien peces desmuntables fàcilment, arestes punxegudes perilloses o parts fixes desmuntables que comportaven risc d'ingestió per als més petits.

 

La incautació es va produir en un establiment de venda a l'engròs. En total, 692 joguines que no compleixen les mesures de seguretat per a la seva manipulació i que es trobaven exposades per vendre. Entre les joguines detectades amb anomalies hi havia nines, escopetes de fletxes, fusells que emeten sorolls i llum, dinosaures, ocells i granges musicals, ninots caminadors, fusells amb mira, gossets tambor, cubs del tipus Rubik elèctric, baldufes, pistoles de bombolles amb llum i espases de plàstic amb llum.

 

El propietari de l'establiment, amb domicili a Badalona, no va presentar cap documentació als agents que acredités la legal importació i comercialització d'aquestes joguines a Espanya, procedentes de la República Popular de Xina. Molts d'aquestes joguines poden estar distribuint-se en altres comerços. La Guàrdia Civil va aixecar acta per la presumpta comissió de dues infraccions administratives, una sobre contraban i una altra sobre seguretat de les joguines.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure