Intervinguda la Residència Sant Adrià per manca d’equip directiu

 

El Departament de Treball i Afers Socials ha intervingut la Residència Sant Adrià en considerar que l'equip directiu del centre "ha renunciat a les seves obligacions".

 

De les 20 persones que hi viuen, 14 tenen símptomes de coronavirus i les altres sis estan aïllades a l'àrea de centre de dia per evitar contagis. Segons el departament, hi ha una manca de professionals a la residència, no s'han pres "suficients mesures d'aïllament" i no hi ha "direcció tècnica ni responsable higiènico-sanitària". Per a l'executiu això demostra que l'actual direcció "no pot seguir gestionant el centre".

 

La Fundació Consorci Salut i Social asumirà provisionalment la gestió del centre i la seva direcció, a més d'aportar la dotació de personal necessària.

 

Famílies desinformades

Alguns familiars de les persones internades dins la Residència asseguren que la informació facilitada pel Centre és escassa o, fins i tot, inexistent. "No sabíem quin era el número d'afectats o a quants havien aïllat. Tenim un grup de whatsapp, però és molt caòtic", comenten a aquest Diari alguns d'aquests familiars.

 

Fa pocs dies vam poder veure a la UME desinfectant la mateixa Residència per considerar-la una zona de risc i també de focus del coronavirus.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure