Indignats Sant Adrià convoca les entitats a una xerrada de balanç i lluita contra la crisi

15/3/2013. Serà aquesta tarda a l'edifici Polidor, a partir de les 19:15h

Fa un parells d'anys al municipi de Sant Adrià, paral·lelament a l'esclat a les places del que es va anomenar moviment 15M, han sorgit diverses iniciatives que intenten lluitar pels drets de tots i totes. L'assemblea d'Indignats de Sant Adrià, que va sorgir al maig del 2011 animada per les acampades a Plaça Catalunya, ha anat treballant aquests gairebé dos anys de manera molt intensa al municipi. Ara, però, l'entitat creu que cal donar a conèixer als ciutadans de Sant Adrià tot el treball que s'està fent, no només des de l'Assemblea d'indignats, sinó a tots aquells col·lectius que estan treballant fa temps o més recentment a la nostra ciutat.

 

Per això s'ha convocat a diverses entitats de Sant Adrià, i s'ha organitzat conjuntament amb elles una xerrada que desitgen sigui l'inici d'un treball més coordinat al municipi. La xerrada començarà a les 19.15 h a l'Edifici Polidor de Sant Adrià de Besòs, on cada col·lectiu podrà explicar breument el seu treball per la millora de les condicions de vida de totes i tots, que han anat empitjorant degut a la crisi, o "millor anomenada estafa organitzada", que estan patint totes i tots les persones. Hi haurà, després de la intervenció dels col·lectius possibilitat de debatre possibles fronts comú de lluita, entre els assistents i els membres dels col·lectius participants.

Els convocants esperen que la xerrada sigui profitosa i sigui l'inici d'una acció més coordinada i conjunta, per millorar les possibilitats de viure dignament en uns moments molts durs per a molts.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,578SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure