ICV Sant Adrià demana millores en el funcionament de Rodalies Renfe

12/12/2012. Denuncia problemàtiques com l'incompliment d'horaris de sortida, arribada i temps de recorregut o la necessitat de millorar el sistema d'informació als usuaris

ICV ha repartit avui un document a l'estació de tren de Sant Adrià demanant millores en el funcionament de Rodalies. Amb el lema "Ajuda'ns a Millorar Rodalies RENFE" Iniciativa per Catalunya Verds de Sant Adrià ha repartit avui un document, als usuàris i usuàries del tren a l'estació de Sant Adrià, que denuncía les deficiències que pateix el servei de Rodalies RENFE R1. Amb aquesta acció, segons Jose Luis Muñoz, "des d'ICV Sant Adrià volem instar a ADIF, a RENFE i a la Generalitat de Catalunya a fer les millores necessàries per millorar la qualitat del servei públic de transport del tren a rodalies".

El document recull algunes de les problemàtiques més greus, com l'incompliment d'horaris de sortida, arribada i temps de recorregut, la necessitat de millorar el sistema d'informació als usuaris/es, l'urgència de corregir les deficiències en el manteniment de les infraestructures que evitin talls de subministrament elèctric, la manca de manteniment de les vies i de les tanques que aïllen les vies de les poblacions i que eviten atropellaments, les necessàries millores al sistema de climatització (hivern/estiu) dels vagons, millorar els serveis de dispensa de bitllets a les estacions, reduir molèsties sonores que provoca el tren al seu pas prop dels habitatges o bé propostes com invertir els diners destinats a oferir La Vanguardia de manera gratuïta en millores a la xarxa o donar servei wifi als vagons i estacions de tren. Susana Montón explica com en el document repartit avui a més a més "des d'ICV demanem la col·laboració als usuàris i usuàries per si han detectat alguna incidència no recollida al document ens la pot fer arribar al correu: santadria@iniciativa.cat o bé al Facebook o Twitter ICVSANTADRIA".
 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,568SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure