ICV-EUiA critica la ubicació del nou servei d’intermediació pels deutes de l’habitatge

13/11/13. El grup municipal assegura que no és l’adequada i que s’hauria d’haver integrat a l’oficina local d’habitatge.

13/11/13. El grup municipal d’ICV-EUiA critica la ubicació del nou servei d’intermediació i d’atenció ciutadana, que es va posar en marxa aquest dilluns. Segons el seu portaveu, Gregorio Camacho, el nou recurs, lligat al compromís política de declarar Sant Adrià de Besòs ciutat lliure de desnonaments, “s’ha d’ubicar en el servei de mediació i la oficina local d’habitatge, on atenen persones especialitzades en la mediació i atenció sobre temes relacionat amb l’habitatge”. Pel grup municipal, soci de govern del PSC, la decisió d’ubicar el servei en la tercera planta de l’Ajuntament s’ha fet sense consens, “trencant així la dinàmica d’acords interns de l’equip de govern”.

En una nota de premsa, Camacho assegura que “la nova ubicació del servei en col·laboració amb la Diputació no respon a la necessitat d’assessorament especialitzat davant la greu situació que és la pèrdua de l’habitatge. L’acord de ciutat que va ser aprovat per unanimitat del Ple Municipal necessita de mantenir els compromisos amb diàleg i sense imposicions, per tenir garantit l’objectiu final de l’acord, que és evitar els desnonaments i garantir el dret a l’habitatge a totes les persones i famílies de la nostra ciutat”, afegeix.

La coalició ICV-EUiA clou el comunicat mostrant el seu compromís de lluita i mobilització contra els desnonaments i en defensa de un habitatge digne, “com sempre hem fet des de la primera moció aprovada a la ciutat a l’any 2007 i com hem fet en la recollida de sig”natures de la Iniciativa legislativa popular per la reforma de la llei hipotecaria

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,570FansAgradda
1,544SeguidorsSeguir
2,618SeguidorsSeguir
35SubscriptorsSubscriure